آشنایی با مرکز

درباره مرکز

با توجه به جایگاه دانشگاه گیلان به عنوان بزرگترین دانشگاه جامع شمال کشور و قدمت و سابقه گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی در آموزش زبان و ادبیات فارسی به غیر فارسی زبانان و نزدیک به یک دهه آموزش موفق زبان فارسی به دانشجویان بین المللی علاقمند به زبان و ادبیات فارسی، "مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه گیلان" با مجوز وزارت علوم تحقیقات و فن آوری با شروع نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 فعالیت رسمی خود را جهت جذب و آموزش متقاضیان یادگیری زبان فارسی آغاز کرده است.

در این مرکز، دوره های آموزشی زبان فارسی برای طیف وسیعی از علاقمندان به زبان و ادبیات فارسی و نیز افرادی که بنا به ضرورت نیاز به یادگیری زبان فارسی دارند و یا قصد ارتقاء دانش خود را در قالب برنامه های دانشگاهی دارند، طراحی شده است. تعدادی از این دوره ها عبارتند از:

• دوره های آموزش دانشگاهی زبان فارسی.
  • دوره های آزاد آموزش زبان فارسی.
  • دوره های آموزشی زبان و ادبیات فارسی.
  • دوره های گیلان شناسی.
  • دوره تربیت مدرس زبان فارسی.
  • دوره های دانش افزایی استادان زبان و ادبیات فارسی کشورهای خارجی.